A Simple Key For verificare istoric auto Unveiled

Cum verific numărul șasiului (VIN)? Numărul șasiului este structure din 17 caractere treatment identifică fiecare mașină în parte. Prima secțiune este structureă din trei caractere (codul WMI) treatment identifică țara de origine, numele producătorului și tipul de caroserie. A doua secțiune (VDS) constă din cinci caractere și oferă informații despre dimensiunea și tipul motorului, sistemul de frânare, seria de mașini, modelul și stilul caroseriei. Ultimele 9 caractere (VIS) se referă la anul de fabricație și la fabrica, cifra de Regulate și numărul de serie al vehiculului. Cum verific kilometrajul unei mașini second hand? Retragerea kilometrajului este cea mai comună înșelătorie de pe piața de mașini second hand. Cercetările arată că sixty five-eighty five% dintre vehicule au kilometraj invers.

Verificarea istoricului auto poate furniza informații detaliate aproape fast și poate dezvălui ceea ce vânzătorul ar putea omite: kilometraj true, accidente ascunse, defecte ascunse etc. Obtine acum o REDUCERE DE 10%. MAI MULTE DETALII AICI

Exista doua tipuri de rapoarte despre istoricul vehiculelor: cele platite si cele gratuite. Rapoartele platite ofera informatii mai detaliate si cuprind adesea un istoric complet al masinii, dar implica un Value suplimentar.

Raportul AutoDNA iti ofera informatii cuprinzatoare despre orice daune inregistrate, astfel incat sa poti lua o decizie inteleapta si sa eviti masinile care prezinta probleme majore.

In functie de ce fel de informatii sunt codificate de catre producator in seria de sasiu, aceasta sectiune a raportului ti le va prezenta integral sau partial.

Astfel, poti evalua starea generala a vehiculului si poti fi mai increzator in achizitia pe treatment urmeaza sa o faci.

Daca esti in cautarea unui instrument eficient pentru a verifica istoricul unui vehicul, inspectorauto.

Fie ca esti in procesul de achizitie a unei masini 2nd-hand, fie ca vrei sa te asiguri ca masina proprie este in buna stare, Inspector Auto iti ofera toate informatiile necesare pentru a lua cea mai inteleapta decizie, intr-un mod simplu si swift.

Un alt avantaj al verificarii VIN in achizitionarea unui vehicul 2nd-hand este faptul ca poti afla daca masina a avut revizii periodice si daca a fost intretinuta la service-uri autorizate.

Cu AutoDNA, vei avea la dispozitie toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta in achizitionarea unei masini next-hand.

Dupa ce introduci codul VIN, sistemul va cauta datele referitoare la respectivul vehicul si iti va oferi acces la informatii precum istoricul daunelor, revizii efectuate, kilometraj actual, si multe altele.

Producătorii recheamă de obicei modelele în clothă ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu really are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Comparand dotarile actuale ale masinii cu echiparea initiale te poate ajuta sa afli daca a avut vreun incident. Repararea unui vehicul care a fost grav avariat este site web costisitoare; vanzatorii vor incerca de multe ori sa faca economii prin inlocuirea echipamentului unique cu echivalentele sale mai ieftine, ale caror specificatii sunt diferite. Acesta este motivul pentru care atunci cand cumperi o masina la mana a doua, ar trebui sa verifici intotdeauna culoarea de tapiterie, vopseaua si luneta, culoarea unor elemente precum dispozitivele de protectie, amortizoarele, oglinzi, manere, and many others.

Te rugam sa tratezi informatiile ca indiciu si sa verifici actualizarea lor cu institutiile abilitate (inclusiv departamentele de politie) sau cu experti independenti. Nu uita - daca vehiculul pe care il verifici a fost raportat furat, te rugam sa te adresezi de urgenta politiei. Poti contribui la recuperarea masinii si pedepsirea faptasilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *